Αίτηση Εργαζομένων ΑΒ Βασιλόπουλος

Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση. Κράτηση θέσης για το παιδί του μπορεί να κάνει μόνο ο γονέας/κηδεμόνας και όχι τρίτο πρόσωπο π.χ. φίλος. Με την επιτυχή ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής θα λάβετε αυτόματα αντίγραφο της αίτησής σας, στο Email που δηλώσατε.

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ (παιδιά 7-14 ετών): Τα παιδιά των δικαιούχων εργαζομένων πρέπει να έχουν γεννηθεί από 1η Ιανουαρίου 2009 έως 31 Δεκεμβρίου 2016 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.

Στην παρακάτω φόρμα θα χρειαστεί να επισυνάψετε και τα παρακάτω έγγραφα:

  • ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί υποχρεωτικά από τον γιατρό σας και τον κηδεμόνα. Πατήστε το εικονίδιο. 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί με την κράτηση θέσης, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.

  • ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας www.kalivas.net καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης και Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη.