Στελέχη

ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

  • Θα βρείτε παρακάτω την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης στελεχών. Παρακαλούμε να τη συμπληρώσετε προσεκτικά. Εφόσον υποβληθεί επιτυχώς, θα πρέπει να λάβετε αυτόματα αντίγραφο στο Εmail που δηλώσατε.
  • Σχετικά με τις συνεντεύξεις, θα ενημερωθείτε προσωπικά μέσω Email και θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.
  • Μέσω Email θα λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με την αίτησης σας.

Τα Στελέχη μας επιλέγονται και αξιολογούνται με ειδικά κριτήρια και τους παρέχεται διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση. Η αγάπη που τρέφουν προς τα παιδιά, η παιδεία, το ήθος, η γνώση, η κατασκηνωτική συνείδηση και εμπειρία είναι βασικά κριτήρια για την επιλογή τους. Στόχος τους είναι να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά για να τα βοηθήσουν να βιώσουν νέες εμπειρίες και να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

Αρχηγός – Υπαρχηγός – Ομαδάρχης: 3 λέξεις κλειδιά… Η άριστη συνεργασία τους εξασφαλίζει την ευχάριστη διαμονή των παιδιών στην κατασκήνωση.

Αρχηγός: Είναι το μυαλό της κατασκήνωσης. Έχει την βασική ευθύνη για την τήρηση του κατασκηνωτικού προγράμματος. Οργανώνει, καθοδηγεί, επιβλέπει…

Υπαρχηγός: Είναι η καρδιά της κατασκήνωσης. Συντονίζει και συνεργάζεται δημιουργικά με τους ομαδάρχες και τα παιδιά της ομάδας του. Η σχέση του με τα παιδιά πρέπει να είναι φιλική αλλά και πειθαρχημένη.

Ομαδάρχης: Είναι η ψυχή της κατασκήνωσης. Σέβεται και εκτελεί τις οδηγίες των ανωτέρω στελεχών. Διαμένει μαζί με τα παιδιά στα σπιτάκια. Βρίσκεται κοντά τους, τα βοηθάει να κάνουν καινούριους φίλους, παρακολουθεί και φροντίζει να συμμετέχουν στις διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Δίνει καθημερινή αναφορά στον υπαρχηγό του σχετικά με την ομάδα του.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

  • Κατασκηνωτική εμπειρία
  • Γενική προϋπηρεσία και ενασχόληση με παιδιά
  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ από σχολές: παιδαγωγικών, νηπιαγωγών, βρεφονηπιακών, νοσηλευτικής, ΣΕΦΑΑ, σχολές καλών τεχνών, μουσικών και θεατρικών σπουδών κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον συμπληρώσουν την ηλεκτρονική μας αίτηση στελεχών επιτυχώς, θα έχουν μια προσωπική συνέντευξη με τον αρχηγό της κατασκήνωσης σε επιλεγμένο χώρο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα στελέχη που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω Email και θα συμμετέχουν σε διαδικτυακό σεμινάριο κατόπιν συνεννοήσεως με τον αρχηγό της κατασκήνωσης.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Εφόσον επιλεγείτε, θα πρέπει να μας προσκομίσετε τα δικαιολογητικά που θα σας ζητηθούν σχετικά με την πρόσληψη σας.
  • Το προσωπικό της κατασκήνωσης θα πρέπει να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα και τους κανόνες λειτουργίας της κατασκήνωσης που έχει εγκριθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, όπως αυτό θα υλοποιείται από τον αρχηγό της κατασκήνωσης.
  • Η κατασκήνωση διατηρεί κάθε δικαίωμα να διακόψει τη συνεργασία με εργαζόμενο που δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω.