Активности

Роботика

Роботика

Го истражуваме модерниот свет на роботиката

Вечерна забава – Disco

Вечерна забава – Disco

Вечерна забава – Disco

Панорамски

Панорамски

Панорамски снимки

Кошарка – Обојка

Кошарка – Обојка

Кошаркарски терени и терени за одбојка

Игри

Игри

Забавни и игри со падобран

Базен

Базен

Надворешни базени

Плажа

Плажа

пливање во Море Парк

Фудбал

Фудбал

Фудбалски игралишта со синтетичка трева

Танц – Гимнастика

Танц – Гимнастика

Модерни, традиционални, аеробни, зумба итн.

Тенис и пинг-понг – Текбол

Тенис и пинг-понг – Текбол

Тенис-тенис, тениски терени и текбол

Уметност, Занаети, Игри

Уметност, Занаети, Игри

Мисловни игри, Игри со падобран итн.

Тематски вечери

Тематски вечери

Тематски вечери и многу изненадувања