eu flageu flag
Подгответе се за незаборавно летно искуство!

Подгответе се за незаборавно летно искуство!

Лето, море, пливање, игри, спорт, пријатели, борба со перници, надворешно кино, диско, чистота, мирисот на борови дрвја… Со еден збор, Каливас!

За Нас

Добродојдовте во „Интернационланиот детски летен камп Каливас“, еден од најголемите кампови за одмор во Грција. Основан е од страна на г-дин Џорџ Каливас, наставник по гимнастика, во 1977 година, и оттогаш, задоволството на децата претставува врвен приоритет на кампот. Нашиот камп е лоциран на крајбрежјето во Метаморфози, Халкидики, Грција, на површина од 20 хектари, опкружено со околните прекрасни планини синото Средоземно море.

0 Деца
0 Лета
0 Персонал

Дневно 09:00 - 15:00

до камповања остао…

0 DAYS
0 HOURS
0 MINUTES
0 SECONDS