Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην παιδική κατασκήνωσή μας – μία από τις μεγαλύτερες παιδικές κατασκηνώσεις καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά στην Ελλάδα – η οποία ιδρύθηκε το 1977 από τον κ. Γιώργο Καλύβα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και βρίσκεται μέσα σε ένα καταπληκτικό παραθαλάσσιο πευκόδασος 200 στρεμμάτων, στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Προτεραιότητά μας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και είναι η δημιουργία άριστων συνθηκών για την ασφαλή και υγιεινή διαμονή των παιδιών. Οι κατασκηνωτές μας διασκεδάζουν και παράλληλα διδάσκονται, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων. Η παιδική κατασκήνωση Γ.Α Καλύβας Α.Ε. προσφέρει μέσα σε μία πανέμορφη τοποθεσία που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των βουνών με τη βαθυγάλαζη θάλασσα της Ελλάδας, φανταστικές διακοπές για τα παιδιά σας. Αναβαθμίζοντας και τελειοποιώντας τις εγκαταστάσεις και τα λειτουργικά της συστήματα και εκπαιδεύοντας παράλληλα το στελεχειακό δυναμικό της, η παιδική κατασκήνωση μας έχει κερδίσει την διεθνή αναγνώριση για την άριστη φιλοξενία της. Με την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε το έργο μας.

Λίγα λόγια από εμάς

Από την ίδρυση μας το 1977, είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε με παιδιά από όλο τον κόσμο, μάθαμε από αυτά όπως και εκείνα από εμάς και τα βοηθήσαμε, χρόνο με το χρόνο, να μεγαλώσουν στο μοναδικό μας περιβάλλον. Η παιδική κατασκήνωση Γ.Α Καλύβας Α.Ε. διευθύνεται από τον Γιώργο και την Σοφία Καλύβα και τα δύο παιδιά τους, Στέργιο και Ευδοξία, τα οποία στην νεανική τους ηλικία είχαν ευχάριστες και αξέχαστες εμπειρίες μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά-κατασκηνωτές στον ίδιο χώρο της κατασκήνωσης. Επίσης, και άλλα μέλη της οικογένειας Καλύβα έχουν προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην κατασκήνωσή μας βοηθώντας ενεργά στην επιτυχία των στόχων μας. Είμαστε αμετακίνητοι στις αρχές μας και στην φιλοσοφία μας και πάντα έτοιμοι και αποφασισμένοι να προσφέρουμε με την εμπειρία μας και την φροντίδα μας τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά της κατασκήνωσής μας, ώστε να αποκτήσουν πλούσιες γνώσεις και εικόνες κατά την παραμονή τους.

Η αποστολή μας

  • Να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Να ενθαρρύνουμε την φιλία και κατανόηση ανάμεσα στα παιδιά, εκπροσώπους διαφορετικών πολιτισμών και γλωσσών του κόσμου.

  • Να βοηθήσουμε την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας. Να διδάξουμε τα νέα παιδιά πώς να κάνουν τα πρώτα τους βήματα μακριά από την οικογένειά τους και το σπίτι τους, ώστε να γίνουν υπεύθυνοι και αυτάρκεις άνθρωποι.

  • Να προσφέρουμε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες κατάλληλες για κάθε παιδί ξεχωριστά, για να αναδείξουμε το ατομικό ταλέντο τους και να βοηθήσουμε την πρόοδό τους.

  • Να ξυπνήσουμε μέσα τους την επιθυμία για μάθηση και εξερεύνηση, ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή τους σε όλες τις ημερήσιες δραστηριότητες. Να βοηθήσουμε τα παιδιά να ανακαλύψουν την φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

  • Να εξελίξουν την προσωπικότητα τους συλλέγοντας σπουδαίες εμπειρίες από τις διακοπές τους. Να επιστρέψουν στην οικογενειακή τους εστία χαρούμενα, αλλά και ωριμότερα.