Από το 1977... η παραδοσιακή κατασκήνωση!

Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην παραδοσιακή οικογενειακή κατασκήνωσή μας – μία από τις μεγαλύτερες κατασκηνώσεις καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών – που ιδρύθηκε το 1977 από τον Γεώργιο Καλύβα και βρίσκεται μέσα σε ένα παραθαλάσσιο πευκοδάσος στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Προτεραιότητα μας, όλα αυτά τα χρόνια είναι η δημιουργία άριστων συνθηκών για την ασφαλή και υγιεινή διαμονή των παιδιών.  Αναβαθμίζοντας διαρκώς τις εγκαταστάσεις και τα λειτουργικά μας συστήματα & εκπαιδεύοντας παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό μας, έχουμε κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την άριστη φιλοξενία μας. 

Λίγα λόγια από εμάς

Από την ίδρυση μας το 1977, είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε με παιδιά από όλο τον κόσμο, μάθαμε από αυτά όπως και εκείνα από εμάς και τα βοηθήσαμε, χρόνο με το χρόνο, να μεγαλώσουν στο μοναδικό μας περιβάλλον. Η παιδική κατασκήνωση Γ.Α Καλύβας Α.Ε. διευθύνεται σήμερα από την επόμενη γενιά της οικογένειας Καλύβα, Αστέριο & Ευδοξία, παραμένοντας πιστή στις οικογενειακές αξίες και παραδόσεις της. Επίσης και άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Καλύβα έχουν προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην κατασκήνωσή μας βοηθώντας ενεργά στην επιτυχία των στόχων μας. Είμαστε αμετακίνητοι στις αρχές μας και αποφασισμένοι να προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ευχάριστη διαμονή των παιδιών.

Με την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε το έργο μας!

Η αποστολή μας

  • Να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

  • Να βοηθήσουμε την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας. Να διδάξουμε στα νέα παιδιά πώς να κάνουν τα πρώτα τους βήματα μακριά από την οικογένειά τους, ώστε να γίνουν υπεύθυνοι και αυτάρκεις άνθρωποι.

  • Να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών & καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στα παιδιά, μέσα από τις οποίες να μπορέσουν να αναδείξουν το ατομικό ταλέντο τους.

  • Να ξυπνήσουμε μέσα τους την επιθυμία για μάθηση και εξερεύνηση, ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή τους σε όλες τις ημερήσιες δραστηριότητες.

  • Να εξελίξουν την προσωπικότητα τους συλλέγοντας σπουδαίες εμπειρίες από τις διακοπές τους. Να επιστρέψουν στην οικογενειακή τους εστία χαρούμενα, αλλά και ωριμότερα.