Από το 1977... η παραδοσιακή κατασκήνωση!

Η τοποθεσία μας

Η κατασκήνωσή μας βρίσκεται στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μεταμόρφωσης, στην Σιθωνία Χαλκιδικής.

Η περιοχή διαθέτει πληθώρα παροχών που διευκολύνουν την ευχάριστη παραμονή των παιδιών σε ένα ήσυχο, πευκόφυτο περιβάλλον.

Η Χαλκιδική είναι μια μεγάλη χερσόνησος ανάμεσα στον Θερμαϊκό και τον Στρυμωνικό κόλπο που αναφέρεται συχνά στην Ελληνική Μυθολογία. Το όνομα της χερσονήσου της Σιθωνίας προέρχεται από τον Σίθωνα, γιό του Ποσειδώνα. Η Σιθωνία είναι το μεσαίο πόδι της Χαλκιδικής με τις υπέροχες παραλίες, την κρυστάλλινη θάλασσα, τους αρχαιολογικούς χώρους και βεβαίως την ονομαστή Ελληνική κουζίνα.

Η Μεταμόρφωση είναι ένα γραφικό χωριό στην δυτική είσοδο της χερσονήσου της Σιθωνίας, γνωστό για το εύκρατο καλοκαιρινό του κλίμα. Περηφανεύεται για την αμμώδη παραλία της στον κόλπο “Μακριά Λαγκάδα”, βραβευμένη με το διεθνές βραβείο ποιότητας “Γαλάζιες Σημαίες”. Κοντά βρίσκεται και το παραλιακό θέρετρο της Νικήτης όπου πολλοί τουρίστες πηγαίνουν για τις διακοπές τους καθώς επίσης και επισκέπτες με ενδιαφέροντα για την ιστορία θα θελήσουν να εξερευνήσουν τον κοντινό αρχαιολογικό χώρο της Ολύνθου. Ο τουρισμός και η αλιεία είναι οι κύριες ασχολίες των κατοίκων της Μεταμόρφωσης οι οποίοι εχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κάνουν τον τόπο τους όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό στους επισκέπτες.

Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, που απέχει μόλις 83 χιλιόμετρα, περίπου μίας ώρας διαδρομή με αυτοκίνητο ή λεωφορείο.