Για τους γονείς

Δώστε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά σας, σεβόμενοι τις ώρες του επισκεπτηρίου για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, γιατί κατασκήνωση σημαίνει πειθαρχία στην ομαδική ζωή.

Ώρες Επισκεπτηρίου

 • Καθημερινά: 11:00-13:00 & 18:00-20:00

Ώρες Tηλεφωνικής Επικοινωνίας:

 • Mε τους κατασκηνωτές: 10:00-11:00, 12:00-13:00 & 17:30-20:00
 • Mε τη γραμματεία: 8:30-22:00

Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 • Κατά τις ώρες κοινής ησυχίας (15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ.), απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο χώρο της κατασκήνωσης.
 • Η παραλαβή των παιδιών, πραγματοποιείται μόνο από τους γονείς προσωπικά με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Σε περίπτωση αποχώρησης με κάποιον τρίτο: Οι γονείς πρέπει να δώσουν εξουσιοδότηση / υπεύθυνη δήλωση  με το γνήσιο της υπογραφής στο τρίτο πρόσωπο, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητάς του, για να την παραδώσει στην κατασκήνωση. Επίσης θα πρέπει να έχουν ήδη υπογράψει τα ανάλογα έγγραφα που απαιτεί ο φορέας τους (ασφαλιστικό ταμείο ή ΟΑΕΔ) για να τα παραδώσουν στο άτομο που θα παραλάβει το παιδί τους.
  *Για το γνήσιο υπογραφής δεν είναι απαραίτητη η μετάβαση στα ΚΕΠ, μπορείτε και ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: www.gov.gr
 • Για την ασφάλεια και την υγεία των κατασκηνωτών δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο εντός του κατασκηνωτικού χώρου. Οι γονείς μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους παρά μόνο στην είσοδο, διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Το παιδί σας πρέπει να καταλάβει ότι η κατασκήνωση λειτουργεί με βάση ορισμένες αρχές, που είναι υποχρεωτικές και πρέπει να τηρούνται από όλους. Η συχνή επικοινωνία με τα παιδιά σας θα δυσκολέψει την ομαλή προσαρμογή τους στην ζωή της κατασκήνωσης. Τα παιδιά έχουν κάθε μέρα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Εάν υπάρξει ανάγκη, υπάρχουν καρτοτηλέφωνα ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας όταν το επιθυμούν.

Ενημερώστε την κατασκήνωση για τυχόν αλλεργίες, διατροφικές συνήθειες ή άλλες ιδιαιτερότητες του παιδιού σας. Η καλή συνεργασία σας με τους υπευθύνους θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων αλλά και σε μία καλή μεταξύ μας σχέση.

Η κατασκήνωση θα σας ειδοποιήσει για οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα προκύψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 • Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.
 • Μη φέρνετε στα παιδιά γλυκά και τρόφιμα που μπορεί να αλλοιωθούν και να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία τους.
 • Τα παιδιά μπορούν να παραδώσουν προς φύλαξη τα χρήματα τους στον ομαδάρχη τους.
 • Τα παιδιά θα πρέπει υποχρεωτικά να παραδίδουν τυχόν φάρμακα που έχουν μαζί τους, στο ιατρείο, με την άφιξη τους στην κατασκήνωση.
 • Η κατασκήνωση διαθέτει ειδικό χώρο φύλαξης αντικειμένων αξίας (χρήματα, κινητά και οτιδήποτε παρεμφερές). Σε περίπτωση μη παράδοσης αυτών, η κατασκήνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ή απώλειάς τους.

Βραδιά Γονέων

Είναι θεσμός χρόνων η αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποιείται στο τέλος κάθε κατασκηνωτικής περιόδου με την παρουσία γονέων. Τα παιδιά, που είναι πρωταγωνιστές και σε αυτή την βραδιά, συμμετέχουν σε διάφορες χορευτικές δραστηριότητες, σκετσάκια, τραγούδια και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι!

*Για κράτηση θέσης στην κατασκήνωση πατήστε εδώ.