Για τους γονείς

Δώστε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά σας, σεβόμενοι τις ώρες του επισκεπτηρίου για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, γιατί κατασκήνωση σημαίνει πειθαρχία στην ομαδική ζωή.

Ώρες Επισκεπτηρίου

  • Καθημερινά: 11:00-13:00 & 18:00-20:00

Ώρες Tηλεφωνικής Επικοινωνίας:

  • Mε τους κατασκηνωτές: 10:00-11:00, 12:00-13:00 & 17:30-20:00
  • Mε τη γραμματεία: 8:00-23:00

Το παιδί σας πρέπει να καταλάβει ότι η κατασκήνωση λειτουργεί με βάση ορισμένες αρχές, που είναι υποχρεωτικές και πρέπει να τηρούνται από όλους. Η συχνή επικοινωνία με τα παιδιά σας θα δυσκολέψει την ομαλή προσαρμογή τους στην ζωή της κατασκήνωσης. Τα παιδιά έχουν κάθε μέρα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Εάν υπάρξει ανάγκη, υπάρχουν καρτοτηλέφωνα ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας όταν το επιθυμούν.

Ενημερώστε την κατασκήνωση για τυχόν αλλεργίες, διατροφικές συνήθειες ή άλλες ιδιαιτερότητες του παιδιού σας. Η καλή συνεργασία σας με τους υπευθύνους θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων αλλά και σε μία καλή μεταξύ μας σχέση.

Η κατασκήνωση θα σας ειδοποιήσει για οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα προκύψει.

? ΠΡΟΣΟΧΗ ?

  • Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.
  • Μη φέρνετε στα παιδιά γλυκά και τρόφιμα που μπορεί να αλλοιωθούν και να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία τους.
  • Τα παιδιά μπορούν να παραδώσουν προς φύλαξη τα χρήματα τους στον ομαδάρχη τους.
  • Η κατασκήνωση διαθέτει ειδικό χώρο φύλαξης αντικειμένων αξίας (χρήματα, ρολόγια, κινητά, χρυσφικά και οτιδήποτε παρεμφερές). Σε περίπτωση μη παράδοσης αυτών, η κατασκήνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.

Βραδιά Γονέων

Είναι θεσμός πλέον, η αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποιείται παρουσία γονέων στο τέλος κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.Τα παιδιά, που είναι πρωταγωνιστές και σε αυτή την βραδιά, συμμετέχουν σε διάφορες χορευτικές δραστηριότητες, σκετσάκια, τραγούδια και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι!

* Για την κράτηση θέσης στην κατασκήνωση πατήστε εδώ.