Διαδικασία εγγραφής για Ασφαλιστικά Ταμεία & Φορείς

Η προκράτηση θέσης στην κατασκήνωση είναι ανεξάρτητη από την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να σας καλύψει το Ασφαλιστικό σας Ταμείο / Φορέας το κόστος συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Ο γονέας / κηδεμόνας έχει την αποκλειστική ευθύνη να ενημερώνεται σχετικά.


ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

1) Προκράτηση θέσης στην κατασκήνωση: Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις περιόδους των 15 ημερών και επιλέξτε το επιθυμητό διάστημα. Δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.

Προκράτηση θέσης μπορεί να κάνει μόνο ο γονέας / κηδεμόνας και ΟΧΙ τρίτο πρόσωπο (π.χ. φίλος) ως εξής:

    • Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα εδώ. Με την επιτυχή υποβολή θα λάβετε αυτόματα αντίγραφο της φόρμας στο email που δηλώσατε ή
    • Τηλεφωνικά, καλώντας στο 2310264202. Θα λάβετε στη συνέχεια email με τα στοιχεία της προκράτησης.

Με την προκράτηση θέσης θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τους όρους συμμετοχής.

2) Υποβολή αίτησης στο Ασφαλιστικό Ταμείο / Φορέα: Μη ξεχάσετε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα όπου ορίζει το αντίστοιχο Ασφαλιστικό Ταμείο / Φορέας που θα σας καλύψει το κόστος συμμετοχής. Πληροφόρηση σχετικά με την διαδικασία (προθεσμίες αιτήσεων, κριτήρια συμμετοχής, αποτελέσματα) θα βρείτε εδώ.

3) Την ημέρα άφιξης, το παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του το απαραίτητο έγγραφο που ορίζει το Ασφαλιστικό Ταμείο ή Φορέας μέσω του οποίου συμμετέχει στην κατασκήνωση, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον δικαιούχο γονέα (π.χ. κάρτα κατασκηνωτή, υπεύθυνη δήλωση κλπ). Η κατασκήνωση δε θα δεχτεί κατασκηνωτή χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Διαβάστε τους όρους συμμετοχής που θα κληθείτε να υπογράψετε πατώντας εδώ.