Διαδικασία εγγραφής για πρόγραμμα ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)

Η προκράτηση θέσης στην κατασκήνωση είναι ανεξάρτητη από την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να σας καλύψει η ΔΥΠΑ το κόστος συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Ο γονέας / κηδεμόνας έχει την αποκλειστική ευθύνη να ενημερώνεται σχετικά.


ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

1. Προκράτηση θέσης στην κατασκήνωση: Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις περιόδους των 15 ημερών και επιλέξτε το επιθυμητό διάστημα. Δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.

Προκράτηση θέσης μπορεί να κάνει μόνο ο γονέας / κηδεμόνας και ΟΧΙ τρίτο πρόσωπο (π.χ. φίλος) ως εξής:

    • Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα εδώ. Με την επιτυχή υποβολή θα λάβετε αυτόματα αντίγραφο της φόρμας στο email που δηλώσατε ή
    • Τηλεφωνικά, καλώντας στο 2310264202. Θα λάβετε στη συνέχεια email με τα στοιχεία της προκράτησης.

Με την προκράτηση θέσης θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τους όρους συμμετοχής.

2. Υποβολή αίτησης στην ΔΥΠΑ: Μη ξεχάσετε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στη σελίδα της ΔΥΠΑ. Πληροφόρηση σχετικά με την διαδικασία (προθεσμίες αιτήσεων, κριτήρια συμμετοχής, αποτελέσματα) θα βρείτε εδώ.

3. Αριθμός Επιταγής: Θα πρέπει να ελέγξετε στη σελίδα της ΔΥΠΑ(www.dypa.gov.gr) ότι το παιδί σας έχει εγκριθεί, δηλαδή έχει αριθμό επιταγής με τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

4. Απαραίτητα Έγγραφα: Εφόσον έχετε επιβεβαιώσει την θέση στην κατασκήνωση & έχετε εγκριθεί με τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα, δείτε εδώ τα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίσετε στην κατασκήνωση.

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης: ο δικαιούχος υποβάλλει την ημέρα της αναχώρησης και εντός 24ώρου τόσο στην κατασκήνωση όσο και στην Υπηρεσία (ΚΠΑ2) ΔΥΠΑ όπου ανήκει ηλεκτρονικά Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα από την ψηφιακή πύλη του Δημοσίου www.gov.gr με την ημερομηνία πρόωρης αναχώρησης του παιδιού.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Διαβάστε τους όρους συμμετοχής που θα κληθείτε να υπογράψετε πατώντας εδώ.