Διαδικασία εγγραφής για Ιδιώτες (επί πληρωμή)

Κράτηση θέσης στην κατασκήνωση: Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις περιόδους των 15 ημερών και κάνετε κράτηση θέσης στο επιθυμητό διάστημα. Κράτηση θέσης μπορεί να κάνει μόνο ο γονέας / κηδεμόνας και ΟΧΙ τρίτο πρόσωπο (π.χ. φίλος) με έναν από τους εξής τρόπους:

    • Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα εδώ. Με την επιτυχή υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας θα λάβετε αυτόματα αντίγραφο στο Email που δηλώσατε.
    • Τηλεφωνικά, καλώντας στα γραφεία μας στο 2310220502. Θα λάβετε στη συνέχεια Email με την επιβεβαίωση της κράτησης σας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.


Με την επιβεβαίωση της κράτησης και πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση, οι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να αποστείλουν στην κατασκήνωση τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους ζητηθούν.


Οικονομικοί Όροι:

1) Προκαταβολή – Οριστικοποίηση κράτησης: Με την κράτηση θέσης θα πρέπει να καταθέσετε ως προκαταβολή το ποσό των 200,00€  σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία το όνομα του παιδιού.

2) Εξόφληση: Πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μία βδομάδα πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε.

Alpha Bank: GR68 0140 4050 4050 0200 2004 112 (BIC/SWIFT: CRBAGRAA)

Εθνική Τράπεζα: GR17 0110 2160 0000 2164 7010 038 (BIC/SWIFT: ETHNGRAA)

    Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα έως  3 άτοκες δόσεις.

Τα αντίγραφα πληρωμών θα πρέπει να μας αποστέλλονται στο info@kalivas.net

αναγράφοντας πάντα το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

3) Πολιτική Ακυρώσεων: Σε περίπτωση ακύρωσης της εγγραφής η κατασκήνωση πρέπει να ειδοποιηθεί γραπτώς στο info@kalivas.net, το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Σε κάθε άλλη περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης: 

Εάν κάποιο παιδί αποχωρήσει πριν τις 5 διανυκτερεύσεις, παρακρατείται η προκαταβολή. Μετά την πάροδο των 5 διανυκτερεύσεων επιβαρύνεστε με όλο το κόστος των 15 ημερών.      

(Διευκρίνιση: μετά τις 12:00μ.μ. χρεώνεται ολόκληρη η μέρα)

4) Εκπτωτικά πακέτα: 2 αδέρφια 10%,  Πολύτεκνοι 15% (Επίδειξη ανάλογου εγγράφου)


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
    • Δελτίο Υγείας: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού, θα πρέπει υποχρεωτικά να αποσταλεί Δελτίο Υγείας υπογεγραμμένο από τον γιατρό & τον γονέα / κηδεμόνα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί με την κράτηση θέσης, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.
  • Σε περίπτωση αποχώρησης με τρίτο πρόσωπο (π.χ. φίλο, συγγενή), οι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να προσκομίσουν εξουσιοδότηση / υπεύθυνη δήλωση  με το γνήσιο της υπογραφής ή μέσω gov.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητάς του.
  • Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας για την έξοδο / αποχώρηση παιδιού από την κατασκήνωση.
  • Κατά την αποχώρηση του παιδιού από την κατασκήνωση, οι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν επιβεβαιώσει με την γραμματεία ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εκκρεμότητα σχετικά με τη διαμονή του παιδιού τους.
  • Σε περίπτωση που ισχύει κάποιο ιδιαίτερο καθεστώς όσον αφορά την επιμέλεια του παιδιού, θα πρέπει να γνωστοποιηθεί με την κράτηση θέσης στη κατασκήνωση αποστέλλοντας τα σχετικά επίσημα έγγραφα. Σε αντίθετη περίπτωση η κατασκήνωση δε φέρει καμία ευθύνη.

Η κατασκήνωση διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει κατασκηνωτή η συμπεριφορά του οποίου θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του ιδίου ή άλλων παιδιών, με παρακράτηση του ποσού που αναλογεί σύμφωνα με τους οικονομικούς όρους της εταιρίας.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας (Π.Δ.), καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης / Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη / θα κληθείτε να υπογράψετε κατά την άφιξη του παιδιού σας στην κατασκήνωση.