Διαδικασία εγγραφής για Εταιρίες

Α) Ιδιωτική συμμετοχή    Β) Μέσω Ασφαλιστικού ταμείου    Γ) Μέσω ΟΑΕΔ

Κράτηση θέσης για το παιδί του μπορεί να κάνει μόνο ο γονέας / κηδεμόνας και ΟΧΙ τρίτο πρόσωπο (π.χ. φίλος) με έναν από τους εξής τρόπους:

 • Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Με την επιτυχή υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας, ο γονέας / κηδεμόνας λαμβάνει αυτόματα αντίγραφο στο Email που δήλωσε ή 
 • Τηλεφωνικά, καλώντας στα γραφεία μας 2310220502, 2310264202, 2310261025. Θα λάβει στη συνέχεια Email επιβεβαίωσης κράτησης.

Με την επιβεβαίωση της κράτησης και πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση, οι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους ζητηθούν, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε εδώ. Δικαίωμα συμμετοχής στα κατασκηνωτικά προγράμματα έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.


Α) Ιδιωτική συμμετοχή (15 ημερών)

Με την επιβεβαίωση της κράτησης και πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση, οι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να αποστείλουν στην κατασκήνωση τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους ζητηθούν.

Οικονομικοί Όροι:

1) Προκαταβολή – Οριστικοποίηση κράτησης: Με την κράτηση θέσης θα πρέπει να καταθέσετε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς προκαταβολή στο όνομα του παιδιού:

 • 150,00€ για το πρόγραμμα των 15 ημερών (προκαταβολή)
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε.
 • Alpha Bank: GR68 0140 4050 4050 0200 2004 112 (BIC/SWIFT: CRBAGRAA)
 • Εθνική Τράπεζα: GR17 0110 2160 0000 2164 7010 038 (BIC/SWIFT: ETHNGRAA)

    Επίσης δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες με δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων.

2) Εξόφληση: Πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μία βδομάδα πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση.

3) Πολιτική Ακυρώσεων: Σε περίπτωση ακύρωσης της εγγραφής η κατασκήνωση πρέπει να ειδοποιηθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Σε κάθε άλλη περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης: 
 • Για το πρόγραμμα των 15 ημερών: εάν κάποιο παιδί αποχωρήσει πριν τις 5 διανυκτερεύσεις, παρακρατείται η προκαταβολή. Μετά την πάροδο των 5 διανυκτερεύσεων επιβαρύνεστε με όλο το κόστος των 15 ημερών.      

(Διευκρίνιση: μετά τις 12:00μ.μ. χρεώνεται ολόκληρη η μέρα)

4) Εκπτωτικά πακέτα: 2 αδέρφια 10%,  Πολύτεκνοι 15%, Άνεργοι 15% (Επίδειξη ανάλογου εγγράφου)


Β) Μέσω ασφαλιστικού ταμείου (15 ημερών)
 • Κράτηση θέσης στην κατασκήνωση: Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις περιόδους των 15 ημερών και κάνετε κράτηση θέσης στο επιθυμητό διάστημα.
 • Ενημερωθείτε από τον Ασφαλιστικό σας Φορέα για την διαδικασία συμμετοχής. (προθεσμίες και απαραίτητα δικαιολογητικά αίτησης στον Ασφαλιστικό σας Φορέα)
 • Την ημέρα άφιξης, το παιδί πρέπει να έχει μαζί του την Κάρτα Κατασκηνωτή, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον δικαιούχο Γονέα / Κηδεμόνα. Η κατασκήνωση δε θα δεχτεί κατασκηνωτή Ασφαλιστικού Ταμείου χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.
 • Την ημέρα αποχώρησης πρέπει να προσκομίσετε στην κατασκήνωση την Δήλωση Αποχώρησης που ορίζει ο Φορέας σας, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον δικαιούχο Γονέα / Κηδεμόνα.

Γ) Μέσω ΟΑΕΔ (15 ημερών)
 • Κράτηση θέσης στην κατασκήνωση: Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για περιόδους των 15 ημερών και κάνετε κράτηση θέσης στο επιθυμητό διάστημα.
 • Υποβολή αίτησης στον ΟΑΕΔ: Μη ξεχάσετε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας στον ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Πληροφόρηση σχετικά με την διαδικασία (προθεσμίες αιτήσεων, κριτήρια συμμετοχής, αποτελέσματα) θα βρείτε εδώ.
 • Αριθμός Επιταγής: Θα πρέπει να ελέγξετε στη σελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ότι το παιδί σας έχει εγκριθεί, δηλαδή έχει αριθμό επιταγής με τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
 • Απαραίτητα Έγγραφα: Για να δείτε τα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίσετε στη κατασκήνωση το αργότερο έως την ημέρα άφιξης του παιδιού πατήστε εδώ.
 • Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης: ο δικαιούχος υποβάλλει την ημέρα της αναχώρησης και εντός 24ώρου τόσο στην κατασκήνωση όσο και στην Υπηρεσία (ΚΠΑ2) ΟΑΕΔ όπου ανήκει ηλεκτρονικά Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα από την ψηφιακή πύλη του Δημοσίου www.gov.gr με την ημερομηνία πρόωρης αναχώρησης του παιδιού.

Σημαντικές παρατηρήσεις:
  • Δελτίο Υγείας: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού, θα πρέπει υποχρεωτικά να αποσταλεί το Δελτίο Υγείας (υπογεγραμμένο από τον γιατρό & τον γονέα / κηδεμόνα) 15 ημέρες πριν από την άφιξη του κατασκηνωτή.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί με την κράτηση θέσης, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.

Σε περίπτωση αποχώρησης με τρίτο πρόσωπο(π.χ. φίλο, συγγενή):
 • Οι γονείς πρέπει να δώσουν εξουσιοδότηση / υπεύθυνη δήλωση  με το γνήσιο της υπογραφής στο τρίτο πρόσωπο, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητάς του, για να την παραδώσει στην κατασκήνωση.
 • Oταν το παιδί συμμετέχει μέσω Ασφαλιστικού Ταμείου / Προγράμματος ΟΑΕΔ / Άλλου Φορέα, οι γονείς θα πρέπει να έχουν ήδη υπογράψει και τα ανάλογα έγγραφα που απαιτεί ο αντίστοιχος Φορέας τους και να τα έχουν παραδώσει στο άτομο που θα παραλάβει το παιδί τους.
  * Για το γνήσιο υπογραφής δεν είναι απαραίτητη η μετάβαση στα ΚΕΠ, μπορείτε και ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: www.gov.gr
 • Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας για την έξοδο / αποχώρηση παιδιού από την κατασκήνωση.

 • Η κατασκήνωση διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει κατασκηνωτή η συμπεριφορά του οποίου θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του ιδίου ή άλλων παιδιών, με παρακράτηση του ποσού που αναλογεί σύμφωνα με τους οικονομικούς όρους της εταιρίας.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας (Π.Δ.), καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης / Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη / θα κληθείτε να υπογράψετε κατά την άφιξη του παιδιού σας στην κατασκήνωση.