Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ)

Το ΤΥΠΕΤ, σε συνεννόηση με την Εθνική Τράπεζα, θα παρέχει και φέτος τη δυνατότητα συμμετοχής σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις οι οποίες διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Ως εκ τούτου, οι ασφαλισμένοι γονείς οι οποίοι επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτές θα καλυφθούν οικονομικά από πλευράς ΤΥΠΕΤ, βάσει των ημερών συμμετοχής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής (προθεσμία αιτήσεων έως 22/6/2021)

Υποβολή αίτησης του γονέα εώς τις 22/06/2021 με αποστολή email στο Γραφείο Κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ (kataskinoseis@typet.groupnbg.com), στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία της κατασκήνωσης την οποία έχει επιλέξει. Αφορά σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από 01.01.2005 έως και 31.12.2014. Δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο κατασκήνωση και σε μία περίοδο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103349312 (δ: 19312).
Με την αίτηση θα δηλώνεται από τον ενδιαφερόμενο: ότι η επιλογή της κατασκήνωσης γίνεται αποκλειστικά από τον ίδιο και το ΤΥΠΕΤ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Για την έκδοση κάρτας κατασκηνωτή, απαιτείται η υποβολή φωτογραφίας του κατασκηνωτή συνοδευόμενη από το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την κατασκήνωση και την περίοδο που έχει επιλέξει, μέσω αλληλογραφίας (ΤΥΠΕΤ, Σοφοκλέους 15, 10552 Αθήνα) ή μέσω του κυτίου στην είσοδο του κτηρίου του ΤΥΠΕΤ επί της οδού Σοφοκλέους 15. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αναγράφεται στον φάκελο: προς το Γραφείο Κατασκηνώσεων, Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας ΤΥΠΕΤ.

Ο γονέας θα παραλάβει από το ΤΥΠΕΤ με email λίγο πριν την έναρξη της περιόδου την κάρτα κατασκηνωτή, θα την παραδώσει στην κατασκήνωση όπου και θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση εισόδου στην έναρξη και αποχώρησης στη λήξη.

Κατεβάστε εδώ την αίτηση.

Κατεβάστε εδώ τις δηλώσεις εισόδου και εξόδου.