Απαραίτητα Έγγραφα – Πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Εφόσον έχετε κάνει κράτηση θέσης στην κατασκήνωση & έχετε εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ (έλεγχος στους πίνακες αποτελεσμάτων που δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ), θα πρέπει να αποστείλετε τα παρακάτω έγγραφα το συντομότερο και σίγουρα έως την άφιξη του κατασκηνωτή με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 1. Ταχυδρομικώς στα γραφεία μας Γ.Α ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, Ιερέα Π. Καρατάσιου 1, Θεσσαλονίκη 542 50 ή εναλλακτικά

 2. Ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.
 • ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί υποχρεωτικά από τον γιατρό σας και τον κηδεμόνα και να μας το αποστείλετε τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την άφιξη του κατασκηνωτή. Η ημερομηνία εξέτασης θα πρέπει να είναι από τον Μάιο και μετέπειτα. Πατήστε το εικονίδιο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί το συντομότερο, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.


 • ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας www.kalivas.net καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης και Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη.

 • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Covid-19 για την ασφαλή είσοδο στην κατασκήνωση. Δείτε εδώ τα απαραίτητα έντυπα.

 • Έγγραφο ταυτοπροσωπίας δικαιούχου Γονέα / Κηδεμόνα: φωτοαντίγραφο από ταυτότητα ή διαβατήριο

 • Έγγραφο ταυτοπροσωπίας παιδιού, αποστείλετε ΕΝΑ από τα παρακάτω:

α. Ταυτότητα ή
β. Διαβατήριο ή
γ. Βιβλιάριο υγείας (οικογενειακό, τη σελίδα που έχει και τη φωτογραφία του παιδιού και όχι το βιβλιάριο των εμβολίων ή
δ. Βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από ΚΕΠ ή Δήμο ή
ε. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης


 • Αριθμός ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του δικαιούχου γονέα (όχι επίσημο έγγραφο) & Αριθμός ΑΜΚΑ του ωφελούμενου παιδιού (όχι επίσημο έγγραφο)

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΟΑΕΔ

Εφόσον έχετε ελέγξει ότι το παιδί σας έχει εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ, δηλαδή έχει αριθμό επιταγής με τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, θα πρέπει να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατόν και σίγουρα έως την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση:

 • Ιδιωτικό συμφωνητικό (2 αντίγραφα) που θα πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τον δικαιούχο γονέα.

Μόνο το πρωτότυπο ιδιωτικό συμφωνητικό θα πρέπει να αποσταλεί αποκλειστικά με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Ταχυδρομικώς στα γραφεία μας, ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε., Ιερέα Π. Καρατάσιου 1, Χαριλάου 54250, ή
 • Αυτοπροσώπως με το παιδί στην άφιξη, οπωσδήποτε σε κλειστό φάκελο.