Απαραίτητα Έγγραφα – Ιδιώτες (επί πληρωμή)

Με την επιβεβαίωση της κράτησης θέσης, θα πρέπει να αποστείλετε τα παρακάτω το αργότερο έως την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση ως εξής:
  • Ταχυδρομικώς ή Αυτοπροσώπως στα γραφεία μας ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, Philippos Business Center, Αγίας Αναστασίας & Λαέρτου, 555 35 Πυλαία, κτίριο Δ’, Γραφείο Δ34 ή
  • Την ημέρα άφιξης σε κλειστό φάκελο.

1.) ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (Το πρωτότυπο πρέπει να το έχει το παιδί μαζί του σε κλειστό φάκελο!): Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί υποχρεωτικά από τον γιατρό σας και τον κηδεμόνα. Πατήστε το εικονίδιο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί άμεσα με την κράτηση θέσης, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.

2.) ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης και Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη.

3.) ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ / ΚΗΔΕΜΟΝΑ: Παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το παρακάτω έντυπο, αφού διαβάσετε προσεκτικά τα αναγραφόμενα.


 Τραπεζικοί Λογαριασμοί & Οικονομικοί Όροι

1) Προκαταβολή – Οριστικοποίηση κράτησης: Με την κράτηση θέσης θα πρέπει να καταθέσετε ως προκαταβολή το ποσό των 200,00€  σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία το όνομα του παιδιού.

2) Εξόφληση: Πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μία βδομάδα πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε.

Alpha Bank: GR68 0140 4050 4050 0200 2004 112 (BIC/SWIFT: CRBAGRAA)

Εθνική Τράπεζα: GR17 0110 2160 0000 2164 7010 038 (BIC/SWIFT: ETHNGRAA)

    Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα έως  3 άτοκες δόσεις.

Τα αντίγραφα πληρωμών θα πρέπει να μας αποστέλλονται στο info@kalivas.net

αναγράφοντας πάντα το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

3) Πολιτική Ακυρώσεων: Σε περίπτωση ακύρωσης της εγγραφής η κατασκήνωση πρέπει να ειδοποιηθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Σε κάθε άλλη περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

4) Εκπτωτικά πακέτα: 2 αδέρφια 10%,  Πολύτεκνοι 15% (Επίδειξη ανάλογου εγγράφου)

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης: 

Εάν κάποιο παιδί αποχωρήσει πριν τις 5 διανυκτερεύσεις, παρακρατείται η προκαταβολή. Μετά την πάροδο των 5 διανυκτερεύσεων επιβαρύνεστε με όλο το κόστος των 15 ημερών.      

(Διευκρίνιση: μετά τις 12:00μ.μ. χρεώνεται ολόκληρη η μέρα)