Απαραίτητα Έγγραφα – Ιδιώτες (επί πληρωμή)

Εφόσον έχετε κάνει κράτηση θέσης στην κατασκήνωση, θα πρέπει να αποστείλετε τα παρακάτω έγγραφα το συντομότερο και σίγουρα έως την άφιξη του κατασκηνωτή με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
  1. Ταχυδρομικώς στα γραφεία μας Γ.Α ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, Ιερέα Π. Καρατάσιου 1, Θεσσαλονίκη 542 50 ή εναλλακτικά

  2. Ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.
  • ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί υποχρεωτικά από τον γιατρό σας και τον κηδεμόνα και να μας το αποστείλετε τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την άφιξη του κατασκηνωτή. Η ημερομηνία εξέτασης θα πρέπει να είναι από τον Μάιο και μετέπειτα. Πατήστε το εικονίδιο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί το συντομότερο, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.


  • ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας www.kalivas.net καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης και Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη.

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Covid-19 για την ασφαλή είσοδο στην κατασκήνωση. Δείτε εδώ τα απαραίτητα έντυπα.