Απαραίτητα έγγραφα

Τα παρακάτω έγγραφα, το Δελτίο Υγείας και η Φόρμα Συναίνεσης είναι απαραίτητα για όλους τους κατασκηνωτές ανεξαρτήτως αν έρχονται ιδιωτικά ή μέσω κάποιου Φορέα (Ταμείου, Οαεδ κλπ.)

  • ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί υποχρεωτικά από τον γιατρό σας και να μας το αποστείλετε πριν την άφιξη του κατασκηνωτή.

Θα το βρείτε εδώ.

  • ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας www.kalivas.net καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης και Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη / θα κληθείτε να υπογράψετε κατά την άφιξη του παιδιού σας στην κατασκήνωση.

Θα τη βρείτε εδώ.

Τα παραπάνω έγγραφα μπορούν να αποσταλούν στην κατασκήνωση μέσω:

  1. email στο camp@kalivas.net ή
  2. ταχυδρομικώς στα γραφεία μας Γ.Α ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, Ιερέα Π. Καρατάσιου 1, Θεσσαλονίκη 542 50 ή
  3. με την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση, σε κλειστό φάκελο.

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν το παιδί έρθει στην κατασκήνωση μέσω:

  • Ασφαλιστικού Ταμείου, την ημέρα άφιξης, το παιδί πρέπει να έχει μαζί του την Κάρτα Κατασκηνωτή με τη φωτογραφία του, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ασφαλισμένο/εργαζόμενο και σφραγισμένη από το Ταμείο του. Ενημερωθείτε από το ταμείο σας για την διαδικασία συμμετοχής. (προθεσμίες και απαραίτητα δικαιολογητικά αίτησης στον ασφαλιστικό σας φορέα)
  • Προγράμματος ΟΑΕΔ, δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε στη κατασκήνωση το αργότερο έως την ημέρα άφιξης του παιδιού.