Απαραίτητα έγγραφα

Τα παρακάτω έγγραφα, το Δελτίο Υγείας και η Φόρμα Συναίνεσης GDPR είναι απαραίτητα για όλους τους κατασκηνωτές ανεξαρτήτως αν έρχονται ιδιωτικά ή μέσω κάποιου Φορέα (Ταμείου, Οαεδ κλπ.)

  • ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Για την πλήρη ενημέρωση της κατασκήνωσης σχετικά με την υγεία του παιδιού σας, πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί υποχρεωτικά από τον γιατρό σας και τον κηδεμόνα και να μας το αποστείλετε πριν την άφιξη του κατασκηνωτή. 
  • ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝΣας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και του ανήλικου παιδιού σας, γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας, που είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας www.kalivas.net καθώς και με τη Φόρμα Ενημέρωσης και Συναίνεσης Γονέα – Κηδεμόνα, που θα μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη / θα κληθείτε να υπογράψετε κατά την άφιξη του παιδιού σας στην κατασκήνωση.
  • Έντυπο-Ερωτηματολόγιο συμπτωμάτων COVID-19, την ημέρα άφιξης και ΟΧΙ νωρίτερα.  https://kalivas.net/entypo-erotimatologio-sybtomaton-covid-19/

Τα παραπάνω έγγραφα μπορούν να αποσταλούν στην κατασκήνωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω:
  1. Email στο eggrafa@kalivas.net ή
  2. Ταχυδρομικώς στα γραφεία μας Γ.Α ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, Ιερέα Π. Καρατάσιου 1, Θεσσαλονίκη 542 50 ή
  3. Με την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση, οπωσδήποτε σε κλειστό φάκελο.

          ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ / ΟΑΕΔ
  • Ασφαλιστικό Ταμείο: Την ημέρα άφιξης, το παιδί πρέπει να έχει μαζί του την Κάρτα Κατασκηνωτή που θα πάρει από το αντίστοιχο Ταμείο του. Ενημερωθείτε από το Ταμείο σας για την διαδικασία συμμετοχής. (προθεσμίες και απαραίτητα δικαιολογητικά αίτησης στον ασφαλιστικό σας φορέα)
  • Πρόγραμμα ΟΑΕΔ: Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε στη κατασκήνωση το αργότερο έως την ημέρα άφιξης του παιδιού.