Κράτηση θέσης στην κατασκήνωση

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις περιόδους των 15 ημερών και κάνετε κράτηση θέσης στο επιθυμητό διάστημα. Κράτηση θέσης μπορεί να κάνει μόνο ο γονέας / κηδεμόνας και ΟΧΙ τρίτο πρόσωπο (π.χ. φίλος) με έναν από τους εξής τρόπους:

    • Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική μας φόρμα. Με την επιτυχή υποβολή θα λάβετε αυτόματα αντίγραφο στο Email που δηλώσατε ή
    • Τηλεφωνικά, καλώντας στα γραφεία μας στο 2310264202. Θα λάβετε στη συνέχεια Email με την επιβεβαίωση της κράτησης σας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙΑΒΓΔΕ
15 ΗΜΕΡΕΣ20/6 – 4/74/7 – 18/718/7 – 1/81/8 – 15/811/8 – 25/8

Με την επιβεβαίωση της κράτησης και πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση, οι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να αποστείλουν στην κατασκήνωση τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους ζητηθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι σημαντικό στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού, το Δελτίο Υγείας θα πρέπει να σταλεί με την κράτηση θέσης, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον γιατρό της κατασκήνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συμμετέχετε μέσω του Προγράμματος ΔΥΠΑ / e-ΕΦΚΑ /  Ασφαλιστικού Ταμείου / άλλου Φορέα, θα πρέπει να κάνετε και την απαραίτητη διαδικασία που ορίζει ο αντίστοιχος Φορέας που θα σας καλύψει το κόστος συμμετοχής. Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά εδώ.